Ett inbrottslarm består av ett antal delar som i samverkan upptäcker och ger larm vid obehörigt intrång i övervakade lokaler. Höga krav bör därför ställas på systemets utformning och anpassning till den miljö där de installeras.

Godkända och certifierade installatörer

Uppsala Säkerhetsteknik är certifierade av SBSC, Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering AB och godkänd som anläggarfirma för installationer av inbrottslarm. Vi arbetar enbart med certifierade produkter och våra specialister som utför projekteringen av larmsystem är certifierade och behöriga, med lång erfarenhet från branschen. Det innebär en trygghet för kunden och säkerställer att larmsystemet blir utformat efter de unika förutsättningar som råder på platsen.

Larm för både små och stora företag

Vi skräddarsyr utbyggbara och individuella inbrottslarm för allt från butiker och kontor till stora fastigheter och industrianläggningar.

Vår kompetens innefattar även avancerade integreringar med exempelvis brand- och kamerasystem för att skapa ett överordnat säkerhetssystem som tillgodoser alla säkerhetsbehov.

Vill du ha full kontroll kan du även styra ditt larm genom exempelvis mobil eller surfplatta.

Styr ditt inbrottslarm med mobilen - Uppsala Säkerhetsteknik

Experter på inbrottslarm

Uppsala Säkerhetsteknik har lång erfarenhet av inbrottslarm och många idéer för effektiva lösningar. Låt oss hjälpa ditt företag skyddas mot obehöriga. Hör gärna av dig om du är intresserad av ett kostnadsfritt förslag.

Jag vill veta mer om inbrottslarm