Kameraövervakning, eller CCTV som det även kallas, kan antingen utgöras av ett helt fristående system eller ingå i ett mer omfattande säkerhetssystem i kombination med exempelvis inbrottslarm eller passersystem.

Anpassade lösningar

Uppsala Säkerhetsteknik har under åren byggt upp en gedigen erfarenhet av kameraövervakning och erbjuder allt från enskilda kameror till högteknologiska och specialanpassade övervakningssystem från marknadsledande aktörer såsom Siemens, Bosch och Axis.

Vi arbetar med såväl analoga som nätverksbaserade kameraövervakningssystem och hjälper dig gärna med en kostnadsfri analys av vilken typ av kameraövervakning du behöver med hänsyn till din verksamhets behov.

IP-system

Ett IP-system har ofta ett eget trådbundet nätverk som både strömförsörjer kameror och överför bilderna till en server. Systemet ger möjligheter till ökad flexibilitet genom extra funktioner såsom analysverktyg och flödesmätare.

Analog övervakningskamera från Uppsala Säkerhetsteknik
Digital övervakningskamera från Uppsala Säkerhetsteknik

Analogt system

Ett analogt kamerasystem består av en eller flera kameror som är kopplade till en videoinspelare vilken styr inspelningen och lagrar materialet. Via en monitor kan du sedan titta live eller på det inspelade materialet.

Experter på kameraövervakning

Uppsala Säkerhetsteknik har lång erfarenhet av kameraövervakning och många idéer för effektiva lösningar. Hör gärna av dig för ett kostnadsfritt förslag.

Jag vill veta mer om kameraövervakning