Ett bra låssystem utgör grunden i ett säkerhetssystem. Inom området lås finns produkter för olika behovsområden eller omfattningar och Uppsala Säkerhetsteknik kan erbjuda allt från traditionella mekaniska lås till flexibla moderna kodlås.

Individuella lösningar

Uppsala Säkerhetsteknik arbetar med kvalitetsprodukter från ASSA, vilka är Sveriges ledande leverantör av lås- och säkerhetslösningar.

För oss är flexibilitet och kvalitet i centrum och vi kan erbjuda individuella lösningar efter kundens behov och unika förutsättningar.

Lås till dörrar från Uppsala Säkerhetsteknik

Mekaniska lås

Mekaniska lås passar för den som föredrar att låsa eller låsa upp med nyckel. Det traditionella låset med cylinder och nyckel brukar i många fall utgöra grunden till låsning av de flesta typer av utrymmen.

Vi erbjuder några av marknadens bästa och säkraste lås från ASSA med funktioner som kopieringsskyddade nycklar samt skydd för dyrkning och manipulation.

Elektriska lås

Ellås kan användas i de flesta miljöer och låssystem och på allt från innerdörrar till tunga ytterdörrar där krav ställs på en snabb låsfunktion. Ett ellås kan användas tillsammans med de flesta styrfunktioner såsom exempelvis kodlås eller passersystem.

Experter på lås

Uppsala Säkerhetsteknik har lång erfarenhet av lås och låssystem för alla typer av verksamheter. Låt oss hjälpa ditt företag att blir en säkrare arbetsplats. Hör gärna av dig om du är intresserad av ett kostnadsfritt förslag.

Jag vill veta mer om lås