Ett passersystem ersätter nycklar och är en av de viktigaste delarna i ett säkerhetssystem. Passersystemet har en mycket viktig funktion och det är hanteringen av användare och dess behörigheter. Enkelt uttryckt går det ut på att ge tillträde för behöriga samt att stänga obehöriga ute.

Anpassade lösningar

Uppsala Säkerhetsteknik erbjuder individuellt anpassade lösningar som innefattar allt från effektiva passersystem till butiker och kontor till avancerade systemlösningar för stora företag och industrier.

Vi använder oss av produkter med hög kvalitet från starka marknadsaktörer såsom ASSA, Siemens och RCO. Våra lösningar möjliggör integrering i befintliga säkerhetssystem samt underlättar för en framtida utbyggnad av systemet.

Passersystem från ASSA - Uppsala Säkerhetsteknik
Passersystemets viktigaste fördelar:
  • I passersystemet kan användaren ges tillträde till olika dörrar och olika säkerhetsnivåer kan konfigureras i systemet.
  • Säkerhetsnivå och när användaren skall ha tillträde kan styras beroende på tid och veckodag, vilket kan anges i ett tidsschema.
  • En användare behöver inte längre några nycklar utan identifiering sker med en så kallad kodbärare. Kodbäraren kan vara ett kort eller en tag som fästes på exempelvis nyckelringen.
  • Systemet kan styras så att dörrar med hög säkerhetsnivå, exempelvis huvudentré, kräver både kort och PIN-kod medan passage mellan avdelningar enbart kräver kort.

Experter på passersystem

Uppsala Säkerhetsteknik har lång erfarenhet av passersystem och många idéer för effektiva lösningar. Låt oss hjälpa ditt företag att blir en säkrare arbetsplats. Hör gärna av dig om du är intresserad av ett kostnadsfritt förslag.

Jag vill veta mer om passersystem